Abonnement

iPhone Xs Abonnement

Zoals elk jaar lanceert Apple in september de nieuwe modellen. In 2018 werden meerdere modellen tegelijkertijd gelanceerd, waaronder de iPhone Xs, de iPhone Xs Max en de iPhone Xr. Deze namen geven aan dat de lijn uit de typenamen een beetje verdwenen is. Voorheen was het onderscheid gemakkelijk te zien en zat er een logische opbouw in de typeringen. Dat is anno 2018 helaas wel anders.

In dit artikel richten wij ons puur op de iPhone Xs en de iPhone Xs Max. We kijken hierbij naar de mogelijke abonnementen die de providers aanbieden én het bijbehorende prijskaartje. In de afgelopen jaren is een tendens zichtbaar dat de smartphone steeds duurder worden. Is daar bij de iPhone Xs ook sprake van?

Basisprijzen

Bij het vergelijken van de abonnementen is het van belang om eerst naar de basisprijzen van de modellen te kijken. Onderstaande basisprijzen zijn de adviesprijzen voor zowel Nederland als België:

iPhone Xs:

  • 64 GB €1.159,00
  • 256 GB €1.329,00
  • 512 GB €1.559,00

iPhone Xs Max:

  • 64 GB €1.259,00
  • 256 GB €1.429,00
  • 512 GB €1.659,00

Bij bovenstaande modellen heb je de keus uit drie verschillende kleuren; zilver, spacegrijs en goud. Tussen de verschillende kleuren zit geen prijsverschil.

Mogelijkheden abonnement

Bij de aankoop van een iPhone Xs heb je de mogelijkheid uit verschillende soorten abonnementen.

Je kan kiezen voor een sim-only abonnement. Daarbij moet je één van de bovenstaande toestellen kopen voor het bijbehorende prijskaartje. Vervolgens kan je bij een provider, bijvoorbeeld T-mobile of KPN, een sim-only abonnement afsluiten. Het voordeel hierbij is dat het maandbedrag lager ligt, maar je moet dus wel eerst bovenstaand bedrag voor een los toestel aftikken.

Je kan daarentegen ook kiezen voor een abonnement waarbij je het toestel min of meer afkoopt voor een maandelijks bedrag. Onder andere Vodafone, T-mobile, Tele2 en KPN bieden abonnementen aan voor de iPhone Xs. Tussen deze abonnementen zitten weer veel verschillen met betrekking op bijvoorbeeld het aantal belminuten en de hoeveelheid data per maand.

Ook bij dergelijke abonnementen is het vaak zo dat je een vast bedrag aan moet betalen. Als we kijken naar een T-mobile abonnement met onbeperkt aantal belminuten en 10 gb internet, betaal je de volgende bedragen:

  • Eenmalig: € 226,00
  • Maandelijks: € 64,00

Over 24 maanden genomen, betaal je dus in totaal €1.762,00. Maar, let op: het betreft hier wel een iPhone XS 256GB.

Als we de prijzen van de overige providers analyseren, zien we niet heel veel verschil. De prijzen liggen over het algemeen wel op hetzelfde prijsniveau. Aan jou de vraag; ben je bereid om dergelijke som voor een iPhone Xs te betalen? Je krijgt er in ieder geval veel voor terug! Op onze hoofdpagina kan je onder andere lezen welke nieuwe functionaliteiten de iPhone Xs heeft. Je komt er dan achter dat de telefoon geoptimaliseerd is en daarmee één van de pioniers is binnen de smartphonemarkt.